RSS
Tulosta

koulutuksia

Kevät 2012

Verkko haltuun -hanke järjesti koulutusta kirjastoille kevään 2012 aikana. Tarjolla oli kahdeksan suomen- ja kolme ruotsinkielistä työpajaa kahdeksalla paikkakunnalla maalis-huhtikuun aikana. Tilaisuudet järjestettiin projektin, Manner-Suomen ESR-alueen ELY-keskusten ja osallistuvien maakuntakirjastojen yhteistyönä. Lue lisää blogistamme

Työpajakoulutusten tavoitteena oli rohkaista osallistujia esiintymään sekä tarjota opastusta ja valmiuksia ryhmien kanssa toimimiseen ja niiden ohjaamiseen. Tarkoituksena oli huomioida erityisesti hankkeen kohderyhmät: eri tavoin syrjäytymisvaarassa olevat asiakasryhmät kuten esimerkiksi oppimis- ja lukuesteiset, pitkäaikaistyöttömät ja mielenterveyskuntoutujat.

Työpajoissa kuultiin myös Verkko haltuun -hankkeen osatoteuttajakirjastojen käytännön kokemuksia Turusta ja Vaasasta. Niistä kertoivat hankkeessa alusta saakka mukana olleet pedagogiset informaatikot Lena Sågfors ja Terhi Piikkilä Vaasan kaupunginkirjastosta sekä pedagoginen informaatikko Ella Mustamo ja informaatikko Tarja Nikander Turun kaupunginkirjastosta, joista ainakin yksi oli mukana kussakin työpajassa.

Työpajojen kouluttajana toimi Jutta Laino Ohjaamosta .

 

Kevät 2011

24.5.2011 Se tarina muutti päiväni - kirjasto kertoo ja kuuntelee, Turun kaupunginkirjasto, klo 8.30 - 16.OHJELMA 

12.5.2011 Pelit ja vempeleet, Ylöjärven Leija-kirjasto, klo 12.30 - 16.00. OHJELMA

  •   päivän yhteenveto ja esitykset blogissa

 20.4.2011 Kukaan ei oo yksin mitään - Ydin on yhteistyössä!, Seinäjoki-sali  OHJELMA

  • päivän yhteenveto ja esitykset blogissa

 

 


Edellinen Sivun alkuun Palaute Jaa tämä sivu: