RSS
Tulosta

linkkejä ja vinkkejä

Verkkosivuja

www.esteeton.fi -verkkopalvelun Tieto-osioon on koottu ohjeita, työkaluja ja hyviä ratkaisuja liittyen rakennetun ympäristön ja liikkumisen esteettömyyteen. Konkreettisten ohjeiden lisäksi tarjolla on yleistietoa esteettömyydestä ja esteettömyyteen liittyvästä lainsäädännöstä sekä lista erilaisista esteettömyyttä käsittelevistä julkaisuista. 

Kulttuuria kaikille -verkkopalvelu tarjoaa tietoa ja hyviä esimerkkejä kulttuurikohteiden saavutettavuuden kehittämiseen. Palvelu on suunnattu etenkin kulttuurialan työntekijöiden tarpeisiin.

Ennakoi väkivaltaa -tietopankki sisältää olemassa olevia ratkaisuja, toimintatapoja ja hyviä käytänteitä työpaikkaväkivallan ennakointiin, hallintaan ja jälkihoitoon sekä tietoa aihetta koskevasta lainsäädännöstä ja työnantajavelvoitteista.

 

Julkaisuja

Hammar-Suutari, Sari 2009. Asiakkaana erilaisuus -  Kulttuurien välisen viranomaistoiminnan etnografia  

Roininen, Heidi 2005. Lukitori . Palvelukonsepti lukivaikeuksisille kirjaston asiakkaille. Opetusministeriön projekti 2.8.2004-23.6.2005. Raportti. [Tampere]: Sampolan kirjasto. 

Skat Nielsen, Gyda & Irvall, Birgitta 2005.Access to libraries for persons with disabilities: checklist. The Hague: IFLA. Saatavilla osoitteessa http://www.ifla.org/VII/s9/nd1/iflapr-89e.pdf. 

 Kulttuuritoimijan markkinointiopas valottaa markkinoinnin monia ulottuvuuksia kulttuurialalla työskentelevien
näkökulmasta. Tavoitteena on ennen kaikkea kertoa, että paras työnantaja on tyytyväinen asiakas.

Hyvinvointia kulttuurista – mitä, miten ja kenelle -opaskirja tarjoaa näkökulmia hyvinvoinnin ja kulttuurin
väliseen yhteyteen sekä antaa uusia ideoita esimerkiksi yritysten tyky-toimintaan.

Edellinen Sivun alkuun Palaute Jaa tämä sivu: