RSS
Tulosta

TURUN TYTTÖJEN TALO®

Tyttöjen taloon on ollut todella mukava tutustua. Niin ammattimielessä ja kansalaisena kuin yksityishenkilönäkin. Talon henki on iloinen, aktiivinen ja rento. Tulee sellainen olo että olisinpa itsekin vielä tyttö niin menisin sinne kokkaamaan ja hengailemaan.
Talon nimi on jäänyt mieleen jo Kulttuuripolun kurssitarjottimelta muutama vuosi sitten. Likka-lähtö! Ja sitten kun soitin nuorten taide- ja toimintatalo VIMMAAN ja keräilin mahdollisia yhteistyökumppaneita niin Tyttöjen Talo valikoitui listalle aivan intuitiivisesti. Arvasin että olisi hauska tehdä yhteistyötä.

Ensimmäinen juttukin saatiin aikaan ihan saman tien. Talossa oli alkamaisillaan nukkekurssi jolle tarvittiin näyttelytilaa joka järjestyi kirjaston nuorten Stoorista. Stoorin blogista saatiin vir-tuaalinen näyttelytila. Verkko haltuun!
Olemme tehneet vuoden kuluessa monenlaista ja mutkatonta. Tyttöjen Talon ihmiset ovat sitoutuneita ja se sitouttaa myös meitä kirjastossa.

Tänä keväänä on luvassa hauska proggis Roihuava rakkaus jossa jututamme yläkouluikäisiä ja nuoria aikuisia aiheesta rakkaus, seksi ja seurustelu. Vinkkaamme tarinoita ja tietoa, kirjoja, levyjä, elokuvia ja saitteja, ja saamme Tyttöjen Talosta ammattiapua. Tästä tulee jatkossakin hyvä setti kirjaston Kulttuuripolulle <3


Ella Mustamo
informaatikko
Turun kaupunginkirjasto

 

Edellinen Sivun alkuun Palaute Jaa tämä sivu: