RSS
Tulosta

Tyttöjen Talo ja Turun kaupunginkirjasto

Keväällä 2010 Turun Tyttöjen Talo ja Turun kaupunginkirjasto käynnistivät innovatiivisen yhteistyön. Tyttöjen Talon hiihtoloman aikaan järjestämässä Nukke Desing Työpajassa tehdyt nuket ja niiden kuvitteelliset elämäntarinat tuotiin Turun kaupungin kirjaston Stoori –osaston näyttelytilaan sekä kirjaston nettisivuille.

Syksyllä 2010 kaupunginkirjasto koulutti Turun Tyttöjen Talon työntekijöitä Second Life –nettimaailman käyttöön sekä sarjakuvakerronta koulutuksessa.

 Keväällä 2011 Turun Tyttöjen Talon kävijöiden töitä on esillä kirjaston Stoori-osastolla. Näyttelyn nimi on ”Rakkautta Tyttöjen Talon sydämestä”. Näyttelyssä pääsee tutustumaan Turun Tyttöjen Talon joululomatoiminnassa tehtyihin Maailma Design –työpajan unelmamaailmaan ja sen asukkaisiin sekä hiihtolomatoiminnan aikana tehtyihin Tunnekuvasi -teoksiin.

Turun Tyttöjen Talo ja Turun kaupunginkirjasto käynnistävät huhtikuussa 2011 kahden viikon mittaisen seksuaalikasvatustoiminnan. Tarkoituksena on tarjota yläkoulujen sekä starttiluokkien ryhmille seksuaalikasvatustoimintaa mm. kirjavinkkauksen menetelmin. Seksuaalikasvatustuokioiden keskiössä on nuorten seksuaalioikeudet ja niiden läpikäyminen kirjastossa lainattavissa olevien kirjojen kautta.

Heljä Pitkänen
johtaja
Turun Tyttöjen Talo®  

Edellinen Sivun alkuun Palaute Jaa tämä sivu: